- Sinds 2003 -

DE TOPCON DEALER MET KENNIS EN EXPERTISE

Wie we zijn

TGSI is Topcon-dealer van Nederland. Eigenaar Siegard Zijl is het aanspreekpunt. Hij is ervaren in het werken met meetapparatuur en kent alle ins and outs van deze branche.

Hoe het begon

Als landmeter begon Siegard zijn loopbaan bij MUG en later bij Total Geo Service. Na een splitsing in het meetbureau verlegde hij zijn focus op reparatie en kalibratie van instrumenten. In 2013 nam hij deze tak over en startte een eigen onderneming. Sindsdien maakt ons bedrijf een groei door. Dit heeft zowel het assortiment als de dienstverlening uitgebreid. Wij doen de in- en verkoop van nieuw en gebruikte meetinstrumenten en aanverwante artikelen.

Waarom TGSI

De belangrijkste ingrediënten voor een probleemloos gebruik van apparatuur zijn onze ervaring in landmeten en maatvoering. Én het faciliteren van het juiste onderhoud. Bij ons krijgt u altijd de juiste oplossing als zich een probleem voordoet. We houden van korte lijnen en een flexibele aanpak. Met deze kenmerken onderscheiden we ons bedrijf, dat dealer is van het merk Topcon. Naast Topcon-artikelen verkopen we uit een divers assortiment van andere merken.

Onze aanpak

Uw vragen of problemen met apparatuur pakken we direct op. We denken in oplossingen en zijn daarvoor 24/7 te bereiken. We doen onze uiterste best om te voorkomen dat uw werk stil komt te liggen.

Kies voor persoonlijk contact, kennis van zaken en een oplossingsgerichte houding, kies voor TGSI

  • Topcon dealer

  • Levelfix dealer

  • Agricontrol importeur

  • Nedo dealer

  • Vraag naar onze occasions

  • Inruil mogelijk

Eigenaar Siegard Zijl weet wat u nodig heeft. Hij heeft een jarenlange ervaring als maatvoerder en landmeter. U kunt bij TGSI terecht voor kalibratie en reparatie van alle soorten en merken lasers, waterpasinstrumenten en theodolieten. Voor de verkoop van zowel nieuwe als tweedehands instrumenten en aanverwante artikelen bent u hier aan het juiste adres.

info@tgsi.nl
06 30 40 27 65
050 201 19 64
Industrieweg 7 9781 AC Bedum

TGSI-Robotic-total-stations

HEEFT U NOG VRAGEN?

Winkelwagen